Åkte till Kärrstegens gård för några veckor sedan. Här finns ett supermysig café/restaurang och en butik fylld av prylar, lite för mycket av samma sort för min smak, men om man letar lite så kan man hitta små guldkorn. En vacker linneblus, en underskön pelargon eller sköna plädar. Dessutom säljer de snittblommor. Kunde inte låta bli att köpa några ranunklar och rosor i ljuvligt dovt rosa. Dessa blev de sista köpesnittblommorna för den här säsongen. Nu tänker jag plocka från min trädgård.

Maj har gjort sitt intåg och sakta, sakta börjar maj veckla ut sitt vårlika flor. Kylan har hängt i, men till slut klarar inte knopparna att stå emot. De måste bara upp ur jorden!

Köpte en ny batteridriven gräsklippare från #Ryobi. Den är så lätt och smidig. Nu är det nästan kul att klippa gräset. Gräsmattan har fått sig en giva hönsgödsel, men det dröjer nog lite innan gräset vunnit över mossan. Men jag älskar att titta ut över min nyklippta gräsmatta och snart blommar alla tulpaner i rabatterna!