Bråda tider i trädgården, måste ta en sak i taget, inte tänka på ALLT som måste göras, utan sakta, metodiskt och med medveten närvaro tänka på EN SAK I TAGET och sedan genomföra just denna sak. Det går ganska bra!

Tacksam över soligt påsklov, ny höftled och ork i kroppen. Saken att ta tag i idag: Klippa ner björnbärsbuskarna för att sedan gräva upp dem. De är stixiga, riviga med sylvassa taggar, dessutom är jag inte jätteförtjust i bären – så nu: Bort med dem! Passar också på att klippa ner alla döda slemmiga stjälkar från irishavet och diverse andra döda kvistar. Istället för björnbärssnår ska här bli en rosenträdgård. Förvisso har även rosor taggar, men jag får försöka hitta några som är lite snällare.

Risigt och fult, men snart ska det bli fint!

Liite bättre. Nu ska jag bara gräva upp rötterna till björnbären och sedan fundera på vilka blommor, förutom rosor, jag vill ha i min bergsrabatt.