Att äga en trädgård innebär att alltid ha att göra. Egentligen bör man varje kväll ta en liten vända genom trädgården för att se vad som plötsligt har växt upp, trängt upp, invaderat ställen där saker inte ska vara. Här kommer lite sommarfix jag fick gjort innan jag opererade in ny höftled och kula! Nu får trädgårdsarbetet vila en stund, tills jag kan krypa på knäna igen!

I varenda liten springa spränger ogräset upp och mycket blir det. Här rundeln innan man kommer fram till huset. Tur att jag gillar att rensa ogräs!

Klängrosen New Dawn växer så det knakar och tar över hängmattan. Björnbärsbuskarna är ett gissel, de tar sig in och upp överallt. Magnoliakottarna ramlar ner och behöver krattas ihop.

Så var det dags att bredda rabatterna igen. Allteftersom jag planterar nya blommor och plantor inser jag att jag måste göra plats för allt jag vill ha mina rabatter. Dagen innan operationen planterade jag säkert 100 olika lökar som förhoppningsvis spränger upp ur jorden till nästa vår. Det känns fint att liksom förbereda för våren redan nu!