Efter några intensiva veckor med regn skiner solen igen. Låga ljusstrimmor över min trädgård. Det är september och första höstmånaden. Morgnarna är klara och daggvåta, om kvällen  syns stjärnorna på himlen igen, men i min trädgård blommar det fortfarande. I den nya rabatten prunkar det av bl a lavendel, rosor och echinacea purpurea, dvs rudbeckia. En blomma i keramik av Laila Bülow- Mattsson pryder också rabatten. Jag har verkligen gjort minsta möjliga i trädgården i sommar. Den är, om man inte håller den minutiös ordentlig, ganska lättskött ( ja om man bortser från gårdsplanen, där bilen står, där jag nästan gett upp kampen mot ogräset. För övrigt ; Lite gräsklippning, lite rensning, lite trimning. Det jag ska hinna innan det blir för kallt är att bredda den befintliga rabatten två decimeter samt gräva ner massor av vårlökar.

P1000607P1000608P1000613
P1000603 P1000602 P1000606