P1280668Nätterna är kalla, frosten ligger djup. Isen på Hällungen 40 centimenter tjock, kälen vill inte släppa. Idag försökte jag gräva ur jorden ur mina utekruker. Till slut kunde jag dra ut runda isiga jordklumpar. Undrar när jag vågar plantera något i dem? Tills dess får jag försöka ” skapa” vår inomhus. Planterade Kungsängslilja, vita pärlhyacinter och plättar i luften.

P1280667

Många tulpanbuketter har det  blivit sedan januari. Blir alltid lika glad när jag välkomnas av de pigga tulpanerna och vårsolen som flödar in i köket på morgonen. Nu är det alldeles, alldeles underbart att stiga upp och sätta ner fötterna på det nylagda vitlaserade trägolvet.

Det är inte världens mest praktiska golv, eftersom det är furu är det ganska mjukt och det blir lätt märken i det, men idag har i alla fall härliga kungspudelvalpen Charlie provat att rivstarta och sladda på golvet och det funkade bra utan att bli märken! Så varsågod Charlie! Golvet är ditt!

IMG_0075

P1280662