Hela sommarn har jag gått runt i trädgården och luktat på mina blommor, tittat på humlor och fjärilar, lyssnat till fågelsång och trädens sus. Jag har förundrats över näckrosor, iris, klematis och pioner. Plockat smultron, hallon och björnbär. Jag har solat, läst böcker, grillat och umgåtts med vänner och familj. Jaa, jag har haft det så bra och latat mig som bara den! Så nu är det verkligen på tiden att börja jobba lite. Ogräset har härjat fritt i grusgången i sommar! Sagt och gjort; Jag  började  smått att gräva upp, lossa ogräs, kratta och det blir ju så fint… men fy vilket tråkigt och svettigt arbete. Jag har dock kommit på att delar jag in grusplanen i små fyrkanter  och bestämmer mig för att göra en liten bit då och då, så syns snart resultat och nästa år tänker jag fylla på med ett stort lass grus.